Despre PRO IT Service S.R.L.

PRO IT Service S.R.L. este o companie specializată în dezvoltarea de siteuri web, dezvoltarea de bloguri și servicii de consultanță movable type.

Compania a fost fondată în anul 2002, de către Mihai Bocșaru. Actualmente, Mihai ocupă postul de Chief Web Developer și Movable Type Guru la PRO IT Service.

Pe parcursul anilor 2006, 2007 și 2008 am lucrat în mai mult de 300 de proiecte web, majoritatea dintre ele bazate pe platform de publishing movable type și deservind piața Nord Americană, Europeană, Asiatică și Australiană.


Printre clienții noștri menționăm:

Metro International, London, UK

Metro International

Metro a avut onoarea să fie premiată drept 'World's Largest International Newspaper' ("Cel Mai Răspândit Ziar Internațional"), de către Guinness World Records ("Cartea Recordurilor").

Cu optica sa imparțială, facilități atractive și design simplist, Metro a fost sursa preferată de știri ale dimineții pentru metropolitan de la lansare la început de an; și este disponibil gratuit!

Shiny Media, London, UK

Shiny Media

Creat în 2004 de către trei jurnaliști independenți foarte apreciați, Shiny Media este o nouă companie media care produce mai bine de 40 de web siteuri ce acoperă o paletă de subiecte precumȘ modă, tehnologie, stil de viață, sport și jocuri.

Shiny Media este cel mai mare editor de bloguri comerciale din Marea Britanie. Au 40 de bloguri care între ele atrag aproximativ 3,5 milioane de vizitatori în fiecare lună.

Arcelor Mittal, Luxembourg

Arcelor Mittal

ArcelorMittal este cea mai mare companie producătoare de oțel, cu circa 326.000 de angajați în mai mult de 60 de țări. A condus la consolidarea industriei mondiale de oțel, astăzi representând cu adevărat singurul producător de oțel de talie globală.

FastServers.Net, Chicago, Illinois, USA

FastServers.Net

FastServers.Net s-a dezvoltat într-un lider important în industria de hosting "găzduire web" la scală globală. De la lansarea FastServers.Net (fosta PowerSurge) în 1996, compania a înregistrat o creștere considerabilă, acum găzduind mai bine de 3,500 de serveruri în trei centre de date pe cuprinsul Statelor Unite ale Americii.

World Food Programme (WFP), United Nations (UN)

World Food Programme (WFP)

Printre obiectivele planului de dezvoltare pentru noul mileniu pe care Națiunile Unite le-au stabilit pentru secolul 21, prioritatea numărul unu este înjumătățirea nivelului foametei în lume.

Programată să devină operațională în 1963 ca un program experimental pe trei ani, WFP a devenit operațională înainte de a putea face primii pași.

Un cutremur a lovit Iranul în Septembrie 1962, urmat de un uragan în Tailanda în Octombrie. Între timp, nou declarata independentă Algeria readucea acasă 5 milioane de refugiați. Hrana a fost necesară urgent, iar WFP a oferit-o, nemaioprindu-se de atunci.

Food and Agriculture Organization (FAO), United Nations (UN)

Food and Agriculture Organization (FAO) Organizația pentru Hrană și Agricultură a Națiunilor Unite depune eforturi pentru a învinge foametea la nivel internațional. Servind atât țările dezvoltate, cât și pe cele în curs de dezvoltare, FAO acționează ca un forum neutru unde toate națiunile se întâlnesc pe picior de egalitate pentru a negocia acorduri și a dezbate politica.

FAO este de asemenea o sursă de știință și informații. Ajutăm țările în curs de dezvoltare și țările în tranziție să modernizeze și îmbunătățească agricultura, fondul forestier, practicile de pescuit și asigurarea unei bune nutriții pentru toți. De la fondarea noastră în 1945, am pus accentual pe dezvoltarea zonelor rurale, "acasa" pentru mai bine de 70 de procente dintre cei mai săraci și malnutriți oameni din lume.

World Bank Institute (WBI), World Bank

World Bank Institute (WBI) Institutul Băncii Mondiale este brațul Băncii Mondiale care are capacitatea de dezvoltare și care ajută țările să împartă și să aplice cunoștințe globale sau locale pentru a întâmpina provocările dezvoltării. Roulu programelor de dezvoltare ale WBI este acela de a construi aptitudini între grupuri de persoane implicate în executatea sarcinilor, și de asemenea de a întări organizația în care lucrează și mediul socio-politic în care operează.


Clienți de talie mai mică:

Ar trebui să știți că nu lucrăm numai pentru companii mari, precum cele mai sus menționate. Pe parcursul ultimelor 36 de luni am acceptat orice proiect, indiferent din ce parte a globului venea, de la persoane fizice, companii mici sau medii.

O singură dată în acești 3 ani s-a întâmplat să spunem unui nou client că nu îi putem prelua proiectul. Clientul a fost Adidas și, deși am fi fost încântați să lucrăm la proiectul lor intitulat 'Adidas Runner', nu am putut lua proiectul din două motive foarte serioase. Pe de o parte timpul de livrare pe care îl aveau disponibil era extrem de scurt, iar pe de alta, eram deja foarte ocupați cu alte câteva proiecte de anvergură.


Scurt istoric...

Totul a început pe când Mihai avea doar 12 ani și se distra de minune lucrând cu calculatoare foarte învechite din punct de vedere ethnic și scriiind progrămele de bază. Mai târziu, odată cu sosirea Erei Internetului, Mihai a fost fascinate de potențialul imens al acestei industrii.

A pătruns în câmpul muncii ca programator web câteva ore la doar 15 ani, lucrând seara, după cursurile liceale. Acest gen de job a fost atât de plăcut încât la 18-19 ani deja preda cursuri de Programare Web la un Centru Privat din București.
Un an mai târziu, Mihai a obținut o bursă de studiu și s-a mutat la Roma, în Italia, unde și-a continuat studiile și a început să lucreze inițial ca Web Master, apoi Dezvoltator Web; promovat ca Asistent Tehnic și în final Director Tehnic.

La sfârșitul lui 2005, începutul lui 2006, Mihai a decis că trebuie să ia o decizie majoră în privința strategiei de viitor a companiei sale și a decis să pună capăt colaborării pe care o avea cu o mare companie din Italia și să înceapă să ofere servicii de Dezvoltare Web unui număr mai mare de clienți.

Din acel moment compania a înregistrat rezultate foarte bune și suntem mândrii să fi lucrat în mai bine de 300 de proiecte în ultimele 36 de luni.

Vrei să aflii mai multe despre proiectele pe care le-am livrat? Aruncă o privire peste portofoliul nostru, dar te rog ține cont de faptul că sunt multe alte proiecte care nu sunt descrise acolo.

Cu drag,
Echipa PRO IT Service

Actualizat astăzi,
4 Ianuarie 2009