Acasă ›› Servicii Internet ›› Dezvoltare site Web

Dezvoltare site Web

Serviciul Dezvoltare site Web constituie un proces ce poate îmbunătăţi semnificativ eficienţa unei companii.

Site-ul Web este cartea de vizită online a afacerii dumneavoastră, rămânând disponibil şi în afara programului de lucru 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Vă dă posibilitatea să vă popularizaţi gratuit produsele sau serviciile, aducându-vă totodată noi contacte, clienţi şi parteneri de afaceri.

În concluzie, un site Web vă aduce mai mult profit şi o mai bună performanţă în afaceri.

Nivelul de profitabilitate al site-ului atinge nivelul maxim atunci când este construit şi popularizat online de o companie consacrată în domeniu.

Echipa PRO IT Service dispune de un arhitect al informaţiei responsabil pentru organizarea conţinutului, un reputat designer new media ce-şi dă tot concursul pentru realizarea unei interfeţe profesionale cu accent pe utilizabilitate şi nu în ultimul rând o echipă de dezvoltatori Web recunoscuţi internaţional (vezi Portofoliul).

Serviciul de Dezvoltare site Web implică execuţia cronologică a câtorva paşi.

 

Pasul 1

Expertiză

Expertiză

Pentru a înţelege mai bine cum trebuie realizat site-ul dumneavoastră Web şi ce obiectiv trebuie să atingă, vom avea câteva sesiuni online folosind o platformă de mesagerie instant sau o aplicaţie revoluţionară pentru conferinţe internet.

În cursul acestor sesiuni vom asculta propunerile dumneavoastră, vom oferi idei şi suport profesional până la obţinerea unui document bine închegat care să servească drept ghid al procesului Dezvoltare site Web.

 

Pasul 2

Domeniu

Domeniu

Pentru a fi accesat, un site Web are nevoie de o adresă internet cunoscută sub numele de domeniu (ex. http://www.domain.com/).

Acest domeniu poate avea diferite extensii finale (ex. .com/) şi poate fi înregistrat prin intermediul unui serviciu denumit înregistrator domeniu.

Costul domeniului este stabilit de către înregistratorul de domeniu şi variază în funcţie de extensia finală (ex. .com - sub 10 USD/an, .ro - sub 50 USD, deocamdată fără taxă anuală).

 

Pasul 3

Interfaţă grafică

Interfaţă grafică

Proiectarea interfeţei grafice constituie un alt aspect important în construcţia unui site Web.

Procesul este complex trebuind să exprime caracterul companiei, să armonizeze componente grafice şi text şi nu în ultimul rând, să respecte cele mai recente reguli de utilizabilitate site Web.

 

Pasul 4

Codul sursă

Cod

Pentru asigurarea compatibilităţii perfecte pe orice platforme şi zone geografice, scrierea codului sursă trebuie să respecte anumite reglementări stabilite de către World Wide Web Consortium (W3C), autoritatea internaţională în dezvoltarea de standarde Web.

Standardele şi regulile de compatibilitate cu motoarele de căutare cunosc îmbunătăţiri frecvente, dumneavoastră având nevoie de un partener competent care să preia sarcina Dezvoltării Site-ului Web.

 

Pasul 5

Găzduire

Găzduire

Pentru a fi disponibil publicului, site-ul Web odată realizat, necesită găzduire într-o locaţie finală numită server Web.

PRO IT Service are o colaborare de succes cu o companie americană de prestigiu, cu peste 10 ani de experienţă în acest sector.

 

Pasul 6

Marketing Online

Marketing Online

Pentru a deveni cunoscut, site-ul Web trebuie popularizat prin diverse metode de marketing online.

Serviciul pe care îl oferim asigură listare în Google în mai puţin de 30 de zile.

Vi se pare incredibil? Aţi auzit de site-uri Web care au de aşteptat luni de zile înainte de a apărea în Google sau despre alţii care investesc foarte mult în campanii publicitare? Încercaţi-ne şi vă veţi convinge!


Consultaţi portofoliul nostru pentru a vedea cine ne-a acordat încredere şi a reuşit.

 

Aplicaţi acum pentru o evaluare gratuită a costurilor.


Asistenţă în Direct
adresaţi întrebările în direct

Permiteţi-ne să vă servim în cel mai bun mod! Intraţi în legătură cu noi imediat sau prin email fie cerând o estimare de preţ mai jos sau din pagina noastră de contact.

Contact Skype: pro_it_service


Estimare Cost Gratuită primiţi o estimare de cost gratuită în cel mult 24 de ore

Vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos şi vă vom răspunde în cel mai scurt timp


Notă:
* - câmpurile marcate cu roşu sunt obligatorii