Acasă ›› Servicii Internet ›› Expertiză

Expertiză

Serviciul Expertiză Web site se adresează atât celor care doresc să lanseze un site Web, cât şi acelora care au deja unul, dar doresc să-i îmbunătăţească performanţele.

O echipă înalt calificată de dezvoltatori new media vă stă la dispoziţie studiind ideile şi necesităţile dumneavoastră, propunându-vă o strategie profesională pentru succesul online al afacerii pe care o conduceţi.

Expertiza presupune ascultare, schimb şi planificare a întregului proces de execuţie, pentru ca investiţia dumneavoastră să fie profitabilă. Are rol de consultanţă şi nu presupune execuţia propriu-zisă a site-ului.

Acest serviciu constituie un pas esenţial în construirea unui Web site şi un punct de plecare în îmbunătăţirea potenţialului unui Web site deja existent.

Vă stăm la dispoziţie pentru a defini caracteristicile cheie împreună cu tehnologia şi procesul de implementare aferent şi în eventualitatea în care aţi găsit deja o companie care să vă construiască site-ul Web.

Preţul variază în funcţie de complexitatea proiectului.

Pentru un Web site de până la 10 pagini, costul este de 300 RON.

 

Aplicaţi acum pentru o evaluare gratuită a costurilor şi evitaţi să cheltuiţi bani pe dezvoltarea unui Web site fără un serviciu profesional de expertiză tehnică.


Asistenţă în Direct
adresaţi întrebările în direct

Permiteţi-ne să vă servim în cel mai bun mod! Intraţi în legătură cu noi imediat sau prin email fie cerând o estimare de preţ mai jos sau din pagina noastră de contact.

Contact Skype: pro_it_service


Estimare Cost Gratuită primiţi o estimare de cost gratuită în cel mult 24 de ore

Vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos şi vă vom răspunde în cel mai scurt timp


Notă:
* - câmpurile marcate cu roşu sunt obligatorii