Acasă ›› ›› Ofertă de Vară

Ofertă de Vară

PRO IT Service vă propune un serviciu complet Dezvoltare site Web la incredibilul preţ de numai 990 RON (vedeţi condiţiile de plată pentru opţiuni).


Descriere:

>> Componente Serviciu

>> Termeni Execuţie

>> Condiţii Plată

 

Componente Serviciu:

1. Domeniu Web

Pachetul include înregistrarea şi găzduirea unui domeniu .com/ pentru un an.

În cazul în care veţi dori un domeniu cu o extensie diferită, consideraţi plata diferenţei dintre domeniul dorit şi costul domeniului .com/ oferit în pachet.

Pentru un domeniu .ro/ diferenţa este de circa 150 RON.

 

2. Interfaţă site Web

Interfaţa site-ului Web este de fapt o arhitectură atractivă, bazată pe cele mai recente reguli de utilizabilitate.

Aveţi la dispoziţie câteva interfeţe profesionale site Web din care puteţi alege.

Interfaţa dorită va fi personalizată cu însemnul firmei/activităţii dumneavoastră, imagini tematice şi o schemă de culori potrivită.

În cazul în care doriţi o interfaţă site Web unică, bazată pe cerinţe foarte specifice, designer-ul nostru este gata să transpună visele dumneavoastră în realitate pentru un cost adiţional.

 

3. Pagini site Web

Acest pachet oferă un site Web cu până la cinci pagini. Alegeţi interfaţa grafică, denumirea şi conţinutul. (spre exemplu: start, servicii, portofoliu, despre, contact).

Pentru acei clienţi interesaţi în site-uri Web cu mai mult de cinci pagini, oferim soluţii individuale la doar 10% cost suplimentar pentru fiecare pagină în plus.

 

4. Dezvoltare Cod site Web

Dezvoltarea codului site-ului Web va fi bazată pe specificaţiile limbajelor de programare XHTML v1.0 şi CSS v2.0 stabilite de către World Wide Web Consortium (W3C), autoritatea internaţională în dezvoltarea standardelor Web.

Va asigura perfectă compatibilitate cu sistemul de operare şi programul de navigare internet al oricărui vizitator, precum şi cu motoarele de căutare.

 

5. Integrare Sistem Management al Conţinutului

De ce să apelaţi la serviciile unui specialist pentru actualizarea conţinutului site-ului Web?

Apelarea la un serviciu extern pe de o parte costă, iar pe de alta aduce după sine pierdere de timp între momentul în care doriţi să actualizaţi conţinutul şi momentul în care specialistul este pregătit să o facă.

Permiteţi-ne să vă oferim o platformă pentru actualizarea conţinutului site-ului Web pe cât de simplă pe atât de puternică.

Procedeul de actualizare este la fel de simplu ca simpla editare de text într-un program dedicat.

Integrarea Sistemului de Management al Continutului vine împreună cu un mini-ghid pas-cu-pas care vă descrie cum să actualizaţi conţinutul site-ului Web în doar câteva minute.

 

6. Găzduire site Web

Pentru a fi prezentat publicului site-ul Web necesită găzduire pe un server Web. Prin acest pachet vă oferim gratuit un an de găzduire Web.

PRO IT Service găzduieşte site-urile clienţilor săi în reţeaua de Servere Web ale Pair Networks Inc., partenerul nostru American pentru acest serviciu.

La finele primului an de găzduire Web gratuită, clienţii noştri pot extinde acest serviciu pentru numai 180 RON/an.

Nu condiţionăm în nici un mod clienţii noştri să continue folosirea serviciului nostru de găzduire site Web. De îndată ce au achitat costul prezentei oferte, toţi clienţii primesc acces la site-urile proprii putând schimba în orice moment serviciul de găzduire.

Cu toate acestea, serviciul pe care îl oferim asigură un nivel profesional de găzduire Web site. Până în prezent nu a renunţat nimeni la serviciile noastre în favoarea unei alte soluţii.

 

7. Marketing Online

Pentru a vă ajuta să apăreţi în Google şi alte motoare de căutare importante, vom întreprinde câteva acţiuni de Marketing Online pentru site-ul dumneavoastră.

 

Termeni Execuţie:

Site-ul Web va fi executat în cel mult 30 de zile de la data semnării contractului.

Un proiect contractat este considerat încheiat atunci când executarea tuturor celor şapte paşi menţionaţi mai sus a fost finalizată.

În cazul în care PRO IT Service nu se încadrează în termenul de livrare, plăteşte o penalizare de 1% pe zi pentru fiecare zi de întârziere a livrării proiectului.

 

Condiţii Plată:

PRO IT Service vă permite să achitaţi contravaloarea serviciilor noastre cât mai confortabil posibil pentru dumneavoastră.

Singura condiţie pe care o impunem este ca la momentul semnării contractului, implicit momentul demarării proiectului, să efectuaţi o plată în avans de 40% din valoare proiectului.


Din momentul în care această condiţie a fost satisfăcută, sunteţi liber să alegeţi unul dintre următoarele planuri de plată:

Plan A:

Două plăţi lunare egale a câte 30%.


Plan B:

Două plăţi bi-anuale egale a câte 40%.


Plan C:

Doisprezece plăţi lunare egale a câte 10%.

 

Exemplu calcul:

Pentru pachetul standard descris mai sus, în valoare de 990 RON, variantele detaliate ale celor trei planuri de plată sunt următoarele:


Plan A:

Două plăţi lunare egale a câte 30%.

Plătiţi 396 RON avans, apoi 297 RON la finele primei luni şi alţi 297 RON la finele celei de-a doua luni. În total plătiţi 990 RON.


Plan B:

Două plăţi bi-anuale egale a câte 40%.

Plătiţi 396 RON avans, apoi 396 RON la finele primelor şase luni şi alţi 396 RON la finele următoarelor şase luni. În total plătiţi 1188 RON (cu 20% mai mult comparativ cu planul A).


Plan C:

Doisprezece plăţi lunare egale a câte 10%.

Plătiţi 396 RON avans, apoi 99 RON la finele fiecărei luni începând cu prima până la cea de-a doisprezecea. În total plătiţi 1584 RON (cu 60% mai mult comparativ cu planul A).


Asistenţă în Direct
adresaţi întrebările în direct

Permiteţi-ne să vă servim în cel mai bun mod! Intraţi în legătură cu noi imediat sau prin email fie cerând o estimare de preţ mai jos sau din pagina noastră de contact.

Contact Skype: pro_it_service


Estimare Cost Gratuită primiţi o estimare de cost gratuită în cel mult 24 de ore

Vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos şi vă vom răspunde în cel mai scurt timp


Notă:
* - câmpurile marcate cu roşu sunt obligatorii