Acasă ›› Servicii Internet ›› Sistem Management Conţinut

Sistem Management Conţinut

Acest serviciu oferă o cale foarte eficientă de management al conţinutului site-ului dumneavoastră.

Sistemul Management Conţinut afectează direct performanţa şi costurile Web site-ului dumneavoastră oferindu-vă un mecanism profesional pentru actualizarea oricărei secţiuni din întreg site-ul în orice moment, fără a trebui să plătiţi un specialist pentru aceasta şi fără riscul de a distruge sau altera codul.

Actualizarea conţinutului site-ului Web devine la fel de simplă ca editarea de text.

Evitaţi mixarea accidentală cu codul sau interfaţa, ori extra responsabilităţi în agenda zilei următoare, alegând o soluţie uşoară şi instantanee pentru managementul conţinutului site-ului Web.

Vă puteţi creşte beneficiile combinând Sistemul Management Conţinut cu alte tehnologii şi servicii online inovative disponibile pe piaţă.

Utilizarea RSS, notificările email automate zilnice sau ocazionale adresate abonaţilor Web site-ului dumneavoastră, o mai rapidă indexare şi creştere a popularităţii în motoarele de căutare sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le puteţi obţine.


Aplicaţi acum pentru o evaluare gratuită a costurilor.


Asistenţă în Direct
adresaţi întrebările în direct

Permiteţi-ne să vă servim în cel mai bun mod! Intraţi în legătură cu noi imediat sau prin email fie cerând o estimare de preţ mai jos sau din pagina noastră de contact.

Contact Skype: pro_it_service


Estimare Cost Gratuită primiţi o estimare de cost gratuită în cel mult 24 de ore

Vă rugăm să completaţi câmpurile de mai jos şi vă vom răspunde în cel mai scurt timp


Notă:
* - câmpurile marcate cu roşu sunt obligatorii